המלצה לאונקולוג מומחה לסרטן שד גרורתי מתקדם

דיון מתוך פורום  סרטן השד

14/07/2016 | 10:35 | מאת: עינב שריד

אימי חולה מזה 11 שנים בסרטן שד גרורתי טופלה בתרופות ביולוגיות הורמונליות לאורך כל השנים , עברה הקרנות , עד לפני 3 שנים שהגיע גרורה למוח הוציאו את הגרורה והיא קיבלה הקרנות , לפני חצי שנה המחלה החלה להתפשט ואמש לאחר MRI מוח נמצא כי הודגמו 4 מוקדי דמם טרי בגדלים של בין 6 ל 27 מ"מ ע"פ הניאונוקולוג המצב לא טוב ואין מה לעשות , 11 שנים לא וויתרנו ונלחמו להשיג לאמא שלי את הטוב ביותר אנחנו מחפשים לשמוע דעה שנייה ואודה לכם אם תמליצו לי האם יש איזשהו טיפול שאנחנו יכולים לנסות כל דבר שנוכל למצוא על מנת לעזור לאמא שלי תודה לכל העונים מראש

14/07/2016 | 23:21 | מאת: ד"ר אירינה קוצ'וק

שלום עינב, לפי תאור שלך בעיה עיקרית כעת בפיזור מוחי -כדאי להתיעץ עם נוירואונקולוג על אפשרויות טיפוליות ,וכמובן גם עם אונקולוג מטפל שמכיר את אמא שנים רבות,מצבה של מחלה סיסטמית, טיפולים קודמים ותגובות אליהם, ומה אפשרויות לטיפולים בהמשך. בברכה

מנהל פורום סרטן השד