פענוח ביופסיה בשד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

11/07/2016 | 18:46 | מאת: רקפת

יש לי גוש בשד לאחר ממוגרפיה שלחו אותי לעשות ביופסיה , לפי מה שרשם הרופא זה : Granular cell tumor נא עזרתך , מה זה אומר ?

11/07/2016 | 18:48 | מאת: רקפת

גודל הגוש 15 על 19 ממ בגבולות לא סדירים

13/07/2016 | 07:47 | מאת: פרופ' דינה לב

רקפת יקרה, granular cell tumor הוא גידול נדיר שמקורו מרקמה רכה (ככל הנראה מתאים שעוטפים את העצבים - תאי שוואן). הוא יכול להתפתח בכל מקום בגוף ובערך ב6% מהמקרים מתפתח בשד. במירב מירב המקרים זהו גידול שפיר לגמרי. הטיפול הנדרש הוא כריתה כירורגית של הגוש עם שוליים. תקבעי תור לכירורג שד. מקווה שעזרתי, בהצלחה, דינה

מנהל פורום סרטן השד