מגבלות בזמן טיפולים כימותרפיים

דיון מתוך פורום  סרטן השד

09/07/2016 | 10:54 | מאת: אנונימית

אני אמנם עוד לא יודעת איזה טיפול אני אקבל, אבל אני אשאל בכל זאת כשאלה כללית- חברים שלי מתכננים סופ"ש צימרים ומכיוון שהתאריכים הם גבוליים עם תחילת הכימותרפיה, אני תוהה- אילו מגבלות יש לאחר תחילת הטיפולים (טיפול ראשון- שני)? מבחינת בריכה, ג'קוזי וכו'?

09/07/2016 | 17:45 | מאת: גם אחת מ......

שלום לך, הכל תלוי בסוג הטיפול. לי אמרו כבר מזמן לא לשהות בשמש. שחיה בבריכה ליילית אפשרית. מניחה שאם צאת השבת, תקבלי כאן תשובה מתאימה. בכל מצב עדיף גם כמובן להתייעץ עם אחות מתאמת טיפול בנוסף לרופא אונקולוג. בהצלחה והרבה בריאות.חן חן על חשיבה חיובית. כל הכבוד לך.

10/07/2016 | 19:31 | מאת: פני

אני קיבלתי טיפול שהמערכת החיסונית שלי קרסה ולא יכולתי ללכת לבריכה בכלל . אני גם לא ממליצה לעשות תוכניות , תני לעצמך לעבור את הסבב הראשון , תראי איך הגוף מגיב ולקראת הסבב השני תעשי תוכניות , לדעתי ומניסיוני עדיף להישאר בבית בסביבת המשפחה .

מנהל פורום סרטן השד