כאבים מתמשכים בשד השמאלי

דיון מתוך פורום  סרטן השד

01/07/2016 | 13:32 | מאת: קרן

שלום, בת 43.לפני כחודשיים ביקרתי אצל כירורג בשל שד שמאלי מודלק. לאחר טיפול אנטיביוטיקה הסימפטומים נעלמו. לפני כחודש החלו כאבים באותו שד עם הקרנה ליד שמאל אך הם היו קלים ולא קבועים. מזה כבשבועיים הכאבים מורגשים יותר וכמעט לא נעלמים. יש לציין שאין סימפטומים אחרים מלבד הכאבים. אני מאוד מוטרדת ומודאגת. האם יש סימן לדאגה? האם עליי לחזור לכירורג? יש לציין שהכירורג המליץ על ממוגרפיה ו us אך התור עדיין רחוק. הבדיקה הידנית שעשה לי היתה תקינה.

05/07/2016 | 15:06 | מאת: ד"ר אביעד הופמן

שלום, כיוון שחלפו חודשיים והכאבים הופיעו שוב אני מציע לפנות שוב לבדיקת כירורג שד ולהקדים את הממוגרפיה.סביר להניח שהבדיקה תהיה תקינה אך בכל זאת כדאי לבצעה. בברכה, ד"ר אביעד הופמן

מנהל פורום סרטן השד