תוצאות אולטרסאונד וct

דיון מתוך פורום  סרטן השד

30/06/2016 | 07:51 | מאת: לילי

שלום! בבדיקת אולטרסאונד מצאו אצלי מספר גושים בשני השדיים שנראו כפיבראדנומות. הגדול מביניהם כ 2.5cm בבדיקת CT מצאו קשריות היפרדנסיות מרובות בשני השדיים,ובלוטות לימפה מוגדלות שנראו שומניות. האם זהו ממצא שדורש משהו מעבר למעקב?

30/06/2016 | 07:57 | מאת: לילי

המשך סליחה- בשדיים הקשריות הגדולה מביניהם כ16mm בית שחי-12mm

06/07/2016 | 21:52 | מאת: ד"ר אירינה קוצ'וק

לילי שלום CT לא בדיקה טובה לשד, לא מבדילה במדויק ממצאים שפירים וממאירים בדיקת הבחירה לרקמת השד - ממוגרפיה וUS שדיים . בכל מקרה כדי לפנות לכירורג שד עם תוצאות של הבדיקה ולהחליט איתו מה מעקב הנכון. בברכה

מנהל פורום סרטן השד