PETCT לסרטן שד גרורתי

דיון מתוך פורום  סרטן השד

26/06/2016 | 19:18 | מאת: טל

לפני שנה אובחנה אצלי גרורה של סרטן השד בגולגולת. מיד לאחר האבחנה עברתי petct ולא נמצאו גרורות נוספות. האונקולוג שלי לא סבור שיש לערוך pet נוסף אלא אם כן יעלו חשדות בבדיקות דם או סימנים כמו כאבים. אשמח לחווד בנושא.

26/06/2016 | 22:58 | מאת: ד"ר אירינה קוצ'וק

שלום טל, במעקב אחרי סרטן שד גרורתי כולל גם סימנים קליניים- כמו כאבים, גם בדיקה גופנית גם בדיקות הדמיה ויש מגוון של הבדיקות- צילום רנטגן, מיפוי עצמות, CT, PET CT, MRI ועוד. החלטה על תזמון של בדיקות נוספות וסוג הבדיקה תלויה בסימנים קליניים, בדיקה גופנית ותגובה קודמת לטיפול בברכה

מנהל פורום סרטן השד