כמה שאלות כלליות - עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

22/06/2016 | 21:07 | מאת: רועי

שלום רב, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. חברה סובלת כמה זמן מכאבים בבית בשחי ולפעמים גם באיזור השד. היא אינה דוברת עברית, ולכן אני כותב ומברר פרטים כדי שנדע מה לעשות. אין לי שום ידע בנושא סרטן השד, אשמח אם מישהי מכן תוכל לפרט עבורי איזה בדיקות ממולץ שהיא תבצע... באיזה סדר.. איך לקבל הפניות לבדיקות הללו... אנחנו קצת אבודים ולחוצים. יש לנו תור שבוע הבא לאולטרה-סאונד בית שחי וחזה. חוץ מאולטרה סאונד, איזה עוד בדיקות לעשות? כל פרט שתוכלו לחלוק איתי יתקבל בברכה.. תודה רבה!

23/06/2016 | 10:36 | מאת: פרופ' דינה לב

רועי היקר, לאור תיאורך הכי כדאי שתקבעו תור לכירורג שד והוא יבדוק את חברתך וימליץ על הבדיקות הנדרשות והמשך הבירור והמעקב בהצלחה

מנהל פורום סרטן השד