לייזר בבית השחי לאחר הוצאת בלוטת הזקיף

דיון מתוך פורום  סרטן השד

06/06/2016 | 09:52 | מאת: ניבה

שלום רב האם ניתן להסיר שערות בלייזר מבית השחי ספציפית לאחר שהוצאה בניתוח בלוטת הזקיף ונמצא שבלוטות לא היו מעורבות אך היה סרטן השד? תודה רבה

07/06/2016 | 14:08 | מאת: פרופ' דינה לב

ניבה יקרה, על פי האינפורמציה המצויה בידינו כרגע לא נמצאה אסוציאציה בין הסרת שיער בלייזר והתפתחות סרטן השד או הישנות סרטן בנשים שלקו בו בעבר. בנוסף, אין עדויות כי הפרוצדורה מחמירה תופעות לוואי של הניתוח המקורי. יחד עם זאת חשוב שתוועצי גם בכירורג המטפל שלך ובוודאי שהסרת השיער תתבצע במכון מוסדר תחת פיקוח רפואי. בריאות שלמה

מנהל פורום סרטן השד