לאחר ממוגרפיה ואולטרהסאונד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

21/05/2016 | 17:08 | מאת: נאוה

בימים האחרונים ביצעתי ממוגרפיה ואולטרה סאונד במרווח של שנתיים מהבדיקה האחרונה. במקום בו נערכו הבדיקות נהוג לצרף את שתיהן למרות שלא נתבקשתי לעשות אולטרה סאונד. אני בת 66 והבדיקות של כל השנים שבצעתי כולל בדיקות ידניות של כירוג שד היו תקינות לחלוטין בבדיקה זו לתדהמתי הודגם בצד שמאל גוש בגודל 0.9 ס"מ ובצד ימין בלוטה פתולוגית בגודל 3.7 ס"מ הbirads בשני השדיים הוא 4 הומלץ לבצע ביפסיה והכנסת קליפ בצד שמאל. עלי לציין שבצד ימין לא הודגם כל גוש אבקש הסבר לתוצאות ולהליך שאני עומדת לעבור תודה נאוה

04/06/2016 | 20:18 | מאת: פרופ' דינה לב

נאוה יקרה, אני מניחה שאת כבר לאחר הביופסיה וכבר התייעצת עם כירורג לבי התוצאות באם נותרו לך שאלות הדורשות מענה אשמח לנסות לעזור בברכה

מנהל פורום סרטן השד