מחפשת נשים שעבשו שיחזור שד אצל דר יואב ברנע

דיון מתוך פורום  סרטן השד

15/05/2016 | 19:17 | מאת: מיה

שלום שמי מיה וחליתי בסרטן שד לפני כשנתיים ןעברתי ניתוח כריתה של צד אחד, אני אמורה לעבור ניתוח כריתה מונעת לצד השני ואז לעשות שיחזור בשני הצדדים אצל דר ברנע ופרופסור פפא. השיחזור יתבצע מהבטן או מהגב. אני מחפשת אישה שעברה ניתוח שכזה אצל הרופאים הנל ומוכנה לספר לי קצת מה מצפה לי. תודה רבה מיה

16/05/2016 | 10:21 | מאת: הילה

שלום, אני עברתי ניתוח שיחזור מהבטן בשני הצדדים ושיחזור מידי אצל פרופסור הלר. אצלך זה קצת אחרת מיכוון שעברת כיריתה מלאה בשד אחד ולא שחיזרת מידית. הלימונדה כאן שתיצאי עם בטן שטוחה. אני עברתי בכלילות את הניתוח בבטן. האם שאלת מהיכן יקחו את העור לשיחזור בצד שהיתה הכריתה הראשונה?.אני מאמינה שאם תשאלי את הרופאים את כל השאלות שצצות לך גם תקבלי הסבר כמו שאני קבלתי מפרופסור הלר. וליווי מדהים. תנסי לקחת את הנושא יותר בקלילות ולהבין שזה מציל חיים ולעשות מהלימון לימונדה

16/05/2016 | 17:58 | מאת: מיה

תודה על התגובה המחזקת...אצלי אין ככ מאיפה לקחת בבטן אז יקחו מהגב... מענין אותי עד כמה אחכ זה מגביל את היד ועד כמה זה נראה רע...

מנהל פורום סרטן השד