טקסול - נוירופתיה ולעומתה - טקסוטר

דיון מתוך פורום  סרטן השד

29/04/2016 | 11:24 | מאת: חג

1. מה אחוז הסובלים מנוירופתיה (זמנית וקבועה) כתוצאה מטקסול? 2. הבנתי שלטקסוטר יש פחות נטייה לפתח נוירופתיה. האם טיפול בטקסוטר פחות יעיל מטקסול למי שמטופל גם בטיפול ביולוגי? 3. האם ניתן לבקש מהרופא לשנות לטקסוטר עוד לפני הטיפול הראשון? (במקרה בו יש כבר סכרת ונוירופתיה ללא קשר לטיפולים)

02/05/2016 | 21:28 | מאת: פרופ' גיל בר-סלע

לפונה שלום שיעור הנוירופטיה עם טקסוטר אכן פחות בצורה משמעותית. במידה שיש כבר נוירופטיה על רקע סכרת הסיכון עולה בצורה משמעותית ובהחלט כדאי לשקול פרוטוקול ללא טקסול. השילוב של הרספטין עם טקסוטר וקרבופלטין נתן תוצאה מעט פחות טובה, אך ללא משמעות סטטיסטית והטיפולים נחשבים כבעלי תרומה דומה.

מנהל פורום סרטן השד