הפרשה שחורה מהשד - עד כמה חריג?

דיון מתוך פורום  סרטן השד

27/04/2016 | 17:12 | מאת: טניה

שלום רב בת 34 +3. בריאה. לפני כמה ימים שמתי לב להפרשה שחורה מהפטמה בכמות לא מבוטלת. בניגוב יש גוון ירוק שחור כהה. הצבע של הפטמה שונה מהפטמה השניה.גודל העור החום מסביב לפטמה שונה מהשד השני קטן יותר ויזואלית. הפטמה מגרדת בהיסטוריה משפחתית – סרטן של דלקתי לאמי.. האם זה חריג? מה כדאי לעשות ובאיזה דחיפות? בתודה מראש.

27/04/2016 | 17:26 | מאת: אנה גולדברט

27/04/2016 | 17:27 | מאת: אנה גולדברט

טניה היקרה שלום, ללא בדיקה קלינית יהיה זה בלתי אפשרי לדעת במה מדובר ולכן על מנת להסיר דאגה מבלבך עליך לקבוע תור לבדיקה אצל כירורג שד. רק לסבר את האוזן, הפרשות מהשד יכולות להיות קשורות לסיבות שונות שכלל אין להם קשר לסרטן השד. מקווה לתוצאות מרגיעות, אנה

מנהל פורום סרטן השד