גילוי מוקדם של סרטן השד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

08/04/2016 | 15:53 | מאת: חן

היי אני חן בת 19 ,אף פעם לא שמתי לב ורק לאחרונה גיליתי שיש לי גושים מוצקים וגדולים בחזה,אני רוצה לדעת אם כל גוש הוא סימן לסרטן או שיש אופציות שונות למקרים כאלה ,סבלתי בעבר מצ'יסטה בשחלה ,אני מקפידה לעבור בדיקות שגרתיות אך עדיין מרגישה כל הזמן חולה

11/04/2016 | 11:40 | מאת: אנה גולדברט

חן היקרה שלום, יתכן ואת מדברת על מבנה רגיל של שד. בכל מקרה ללא בדיקה לא ניתן לדעת במה מדובר. עם זאת, הסיכוי לסרטן שד בגילך הוא נמוך מאוד. עם זאת, מציעה לך לקבוע תור אצל רופא וללמוד להכיר את מבנה השד שלך. בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד