המלצה למומחה לסרטן השג לקבלת חוות דעת עבור אימי

דיון מתוך פורום  סרטן השד

05/04/2016 | 19:19 | מאת: מיכל

שלום, לאימי חזרה המחלה אחרי 25 שנה, היא מטופלת אצל אותו הרופא מלפני כן. אני אשמח להמלצה למומחה אונקולוג לסרטן השד כדי לקבל עוד חוות דעת לגבי טיפול אפשרי עבורה. * היא מתגוררת באזור הצפון לכן גם אופציות מקומיות רלוונטיות כמו גם אפשרויות מהמרכז. תודה, מיכל

05/04/2016 | 22:03 | מאת: אנה גולדברט

מיכל היקרה שלום, במסגרת פורום זה, איננו נותנים המלצות על רופאים ספציפיים. אולם תוכלי לבקש מנשות הפורום ואני מקווה שיוכלו להמליץ לך מניסיונן. בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד