הקדמת תור לאולטרסאונד שד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

05/04/2016 | 20:24 | מאת: זהבית

שלום לכן, לפני כשבועיים כירורגית שד, במסגרת בדיקה שגרתית, גילתה אצלי גוש בבית השחי והפנתה אותי לאולטרסאונד שד. נקבע לי תור רק לעוד כשלושה חודשים ואין אפשרות לתור מוקדם יותר. האם ידוע לכן על מכון או מרפאה שיש בה אפשרות להגיע לבדיקה באופן פרטי ויותר מהיר באזור הצפון? תודה לעונות, זהבית

05/04/2016 | 22:02 | מאת: אנה גולדברט

זהבית היקרה שלום, יועצי הפורום אינם נותנים המלצות על מכונים פרטיים, למרות שאופציה זו בהחלט קיימת. אני מקווה שנשות הפורום יוכלו לתת לך המלצות מניסיונן. בברכה, אנה

13/04/2016 | 08:17 | מאת: יונית

יודעת ממישהו שקרה לו אותו דבר עם קולונוסקופיה כשההפנייה דחופה אפשר לפנות לבית חולים ואז זמינות התורים גבוהה יותר

מנהל פורום סרטן השד