קרינת intrabeam- מישהי התנסתה?

דיון מתוך פורום  סרטן השד

02/02/2016 | 01:53 | מאת: מימי

הי , אובחנתי לפני שבועיים עם קרצינומה חודרנית בגודל 17 מ"מ בשד השמאלי. אני לקראת ניתוח כריתה חלקית בארה"ב והרופאה שלי כאן אמרה שאינה ממליצה על פתרון זה. מישהי התנסתה? תופעות לוואי? אני בת 32, הופעה ראשונית אשמח לתשובות וברכת רפואה שלמה לכולם

04/02/2016 | 21:35 | מאת: אנה גולדברט

מימי היקרה שלום, על מנת להשיב על שאלתך יש צורך באינפורמציה רבה כגון רגישות להומונים, her2, היסטוריה וכו. אנא כתבי את המידע החסר ואעביר את השאלה לאחד היועצים. בברכה, אנה

07/02/2016 | 16:08 | מאת: ד"ר מירב בן-דוד

בגיל 32 אף רופא בר דעת לא יבצע קרינה תוך ניתוחית. את צריכה לעבור ניתוח, לראות מה נמצא בפנים, לבדוק את הבלוטות ולהמשיךל בדרך המקובלת והבטוחה ביותר. בהצלחה, ד"ר מירב בן דוד

מנהל פורום סרטן השד