עליה בסמן CA15-3 לאחר ניתוח כריתה ושיחזור

דיון מתוך פורום  סרטן השד

28/01/2016 | 12:11 | מאת: אילה

שלום, אני כשנתיים לאחר כריתה ושחזור. ביצעתי בדיקת סמנים והתברר שסמן בCA15-3 הגיע ל-90. בצד שמאל יש לי נמק מהניתוח- בדיקה של MRI באזור יצאה נקייה שבועיים קודם לכן. בגלל עליית הסמן נשלחתי לבדיקת PETCT. בבדיקה נמצא: בית חזה- סיכות ניתוח באקסילה משמאל. מוקדים (SUV7.9) מודגמים בקשריות עד 1.5 ס"מ באקסילה משמאל סיכום: קשריות חשודות באקסילה משמאל וברטרו-פריטונאום, אם כי יתכנו גם על רקע ריאקטיבי. מבקשת עזרה בהבנה

30/01/2016 | 14:17 | מאת: פרופ' גיל בר-סלע

אילה שלום, על פי הבדיקה יש חשד גבוה לחזרת המחלה ועליך לפנות לרופא שמטפל בך להמשך ברור

מנהל פורום סרטן השד