כאב בשד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

24/01/2016 | 22:07 | מאת: אורנה

שלום רב ותודה מראש, שלום ותודה מראש, בחודש 7/2015 עשיתי ממוגרפיה וגם אולטראסאונד. הממוגרפיה יצאה תקינה, אבל באולטראסאונד הכל היה תקין רק בשד שמאל כתוב: BIRADS : 2 - ממצא שפיר. וגם חודש לאחר מכן רופא נשים בדק ואמר שהכל בסדר. כבר שבוע יש לי מן כאבים בשד שמאל ובדקתי וראיתי שבשמאל יש מן גוש כזה שאין בשד ימין. אני חושבת (לא בטוח) שגם פעם שעברה הרגשתי שבשמאל יש משהו שאין בימין. האם תוך חצי שנה פתאום יכול להיות מצב שהממצא נהיה לא שפיר? האם כאב מעיד על סרטן ? אני ממש מודאגת ומפחדת. תודה רבה רבה על תשובתך, אורנה.

26/01/2016 | 12:23 | מאת: אנונימית

אם טרם עשית זאת, מציעה שתגשי בדחיפות לכירורג שד לבדיקה נוספת

29/01/2016 | 18:30 | מאת: אנה גולדברט

אורנה היקרה שלום, כאבים בשד יכולים להיות קשורים לגורמים רבים שכלל לא קשורים לסרטן השד. אולם ללא בדיקה של כירורג שד לא ניתן לקבוע במה מדובר. העובדה שעשית בדיקות היא ללא ספק מרגיעה. ממליצה לך לגשת לכירורג. בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד