סרטן שד גרורתי - לא אוכלת כבר יותר משבוע

דיון מתוך פורום  סרטן השד

09/11/2015 | 08:23 | מאת: אורית

שלום, אחותי סובלת מסרטן שד גרורתי שלאחרונה התפשט באזור הבטן (היתה לה מיימת וניקזו לה את הנוזלים). היא לא אוכלת ולא שותה כבר יותר משבוע (מקיאה כל מה שהיא מכניסה לפה אפילו מים). היא מכניסה כלום!! לפה. היא מקבלת עירוי נוזלים כל יום וטופלה בכימותרפיה - דוקסיל . האם זה מסוכן שהיא לא אוכלת? האם צריך להכרחי אותה לאכול למרות ההקאות?

10/11/2015 | 14:07 | מאת: אנה גולדברט

אורית היקרה שלום, אני מבינה שאחותך סובלת מאוד. מובן לי שאת רוצה לקבל את המענה שיקל את סבלה של אחותך, אולם לא ניתן לתת מענה ראוי מבלי להתייחס לכל המדדים שלה. לכן על שאלה זו רק הרופא המטפל יוכל להשיב. מקווה שאחותך תרגיש טוב יותר, אנה

מנהל פורום סרטן השד