גוש בשד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

03/11/2015 | 01:03 | מאת: נוני

שלום אני בת 34 ולפני 4 ימים גיליתי גוש שנראה לי די גדול בשד שמאל, הגוש זז הוא לא מקובע, אני לא מרגישה כאבים אולי קצת רגישות אבל בשני השדיים. נסעתי לטיול ואחזור רק בעוד שבועיים, האם זה סובל דיחוי שבועיים ? או שדחוף לבדוק את זה בימים הקרובים? אציין שאני יחסית בריאה, עושה ספורט 3 פעמים בשבוע לפחות, שותה מיץ ירקות כל יום , משתדלת לאכול תזונה טבעונית ומבנה גופי רזה. אני לא רואה שינוי בצורת השד או הפטמה. אך אני לעתים קרובות חווה מצבי לחץ. אשמח לעצה מהירה תודה

06/11/2015 | 18:50 | מאת: פרופ' גיל בר-סלע

מהתיאור שמסרת, נראה שבסבירות גבוהה מדובר בציסטה. בכל מקרה יכול לחכות שבועיים לחזרתך.

מנהל פורום סרטן השד