טיפול תמיכה בדיקור סיני

דיון מתוך פורום  סרטן השד

05/11/2015 | 11:18 | מאת: אדל

שלום אמי חולה בסרטן שד, אבקש ואשמח לקבל המלצות על מטפלים בדיקור סיני שיעזרו לה לעבור את הטיפולים הכימותרפיים, עדיף באזור ת"א קרוב למגוריה, תודה מראש

05/11/2015 | 12:31 | מאת: קורן

אני במהלך הטיפולים טופלתי בדיקור סיני אצל מולי קליניק- בזמנו עבדה במרכז דוידוף בבלינסון, ויש לה גם קליניקה בצפון ת"א, היא עזרה לי מאד עם הכאבים, התשישות וגלי החום שהופיעו בעקבות הטיפולים. ממליצה עליה בחום!! את יכולה לקרוא באתר שלה.

06/11/2015 | 16:59 | מאת: אנה גולדברט

אדל היקרה שלום, יועצי פורום זה אינם ממליצים על יועצים ספציפיים, אולם אני מקווה שנשות הפורום יוכלו להמליץ לך מניסיונן. כמו כן, תוכלי להעזר ברשימת יועצי פורום זה. בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד