היי אפשר עזרה בתוצאות ביופסיה ?

דיון מתוך פורום  סרטן השד

18/08/2015 | 15:00 | מאת: קורל

מבחנה ראשונה: קטעי רקמה אפורים קטנים Labelled 1: Fragments of antral type mucosa showing h.pylori related chronic active gastritis מבחנה שנייה : 3 קטעי רקמה אפורים קטנים Labelled 2 : Fragments of antral type mucosa showing lamina propria this fragments is ademixed whit oxyntic type mucosa showing chronic gastritis negative for h.pylori

19/08/2015 | 13:13 | מאת: פרופ' שלמה שניבאום

לקורל שלום מדובר מביופסיות מהקיבה עם מעורבות חידק וצורך בטיפול תרופתי אנטיביוטי את בדיקת הגסטרוסקופיה אנא פני לגסטרואנטרולוג שעשה לך

מנהל פורום סרטן השד