נסיעה לארהב ועדיין נוטלת טמוקסיפן

דיון מתוך פורום  סרטן השד

11/08/2015 | 17:11 | מאת: טלטולה

שלום ולברכה אני גרה בארהב והנני בהריון וצריכה ללדת אמי עברה לפני שש שנים את מחלת סרטן השד אבל לא ביצעה הקרנות רק נתנו לה את הטמוקסיפן שתיקח ל7 שנים אני מאוד רוצה רוצה שאמא שלי תהיה איתי בלידה אבל היא חוששת שאסור לה לטוס ושזה יגרום לה לקרישי דם האם זה נכון ?והאם אפשר לטוס ארוכות כמו לארהב ? תודה ואשמח לתשובה ...

17/08/2015 | 17:57 | מאת: פרופ' גיל בר-סלע

אני מבין מהשאלה שהיא עדיין לוקחת טמוקסיפן- במידה שלא, אין כלל בעיה. עם וללא קשר לטמוקסיפן הרבה אנשים לוקחים זריקה חד פעמית של מדלל דם בשם קלקסן. אני מניח שאם אימך תפנה לרופא המשפחה עם העניין הוא יעזור לה במרשם הנחוץ.

מנהל פורום סרטן השד