תחושה של משיכות בבית השחי ואי נוחות,כאב בזרוע ימין

דיון מתוך פורום  סרטן השד

17/07/2015 | 22:31 | מאת: רונית אסקרוב

הסירו לי את שד ימין בשל DCIS הוציאו לבדיקה בלטת זקיף והכל בסדר. אינני מקבלת טיפולים נוספים ועשיתי שיחזור שד מיידי עם אלודרם. התחושה בשד המשוחזר היא של אי נוחות. בית השחי מושך כל הזמן. יש כאב בזרוע ימין כמו דלקת. נותחתי לפני 9 חודשים. אני בת 63 האם כאבים אלה שכיחים? על מה אתם ממליצים. תודה רבה רונית

18/07/2015 | 10:53 | מאת: ישראלה

רונית היי, עברתי את אותו ניתוח בדיוק לפני 3 חודשים ואני יודעת בדיוק למה את מתכוונת. לפי מה שהרופאים טוענים זה דבר שחולף עם הזמן. אני גם סובלת מחוסר תחושה בשכם ימין. האם גם זה תקין?

20/07/2015 | 13:34 | מאת: רינת

גם אני עברתי ועבר שנתיים וגם לי יש את אותה תחושה זה לא עובר

25/07/2015 | 14:55 | מאת: פרופ' שלמה שניבאום

לרונית שלום נראה לי שאלו תלונות הקשורות לניתוח וכנראה שיעברו אך עליך לפנות לרופא שעשה לך את השחזור לבדיקה בברכה

28/07/2015 | 23:55 | מאת: lior TLV

ברקע IDC , נוטלת פמרה (מאז מרץ ש.ז) טרום ניתוח. לאחרונה החלה נשירת שיער רצינית . מה ניתן לעשות כדי לעצור או לפחות להקטין את הנשירה ? האם יגדל שיער בעקבות הנשירה . תודה .....

מנהל פורום סרטן השד