פיזור גרורתי נודלי באזור בבית שחי שמאל

דיון מתוך פורום  סרטן השד

11/05/2015 | 19:44 | מאת: שושנה

ערב טוב דר עשתי בדיקת PET FDG,בסיכום כתוב,קליטת יתר באזור רקמתי באספקט המדיאלי של נשד ובאזור הרטרואראולרי,ממצאים שמעלים חשד לרקמה שאתית.(מה זה אומר). כמו כן פיזור גרורתי מודלי אזורי בבית השחי שמאלי.קליטת יתר בטיפולה השמאלית,האם זה חריג האם יש טפלים לזה מה כל זה אומר בבקשה אני צריך עזרה דחוף,

13/05/2015 | 08:24 | מאת: פרופ' גיל בר-סלע

שושנה שלום על פי ממצאי הבדיקה יש חשד גבוה לגידול בשד ויתכן גם בבלוטות הלימפה בבית השחי. יש לבצע בדיקה היסטולוגית לאשר רו לבטל חשד זה. טפולה היא השם בעברית לשחלה- במידה שאת בגיל הפוריות בדרך כלל יש קליטה בזמן ביוץ או מחזור . במידה שאת מבוגרת יותר מחייב בדיקה.

מנהל פורום סרטן השד