אבחון תוצאה לפני שאני משתגעת

דיון מתוך פורום  סרטן השד

30/04/2015 | 23:07 | מאת: יעל

אבי בן 75 נשלח לממוגרפיה ואולטרסוטנד, מה הסיכוי שלאבא שלי יש סרטן, בבקשה בבקשה תשובה מהירה הממצאים- שד שמאל- מעל ולטרלית מהפטמה הודגם תהליך היפואקוגני רקמתי עם גבול בלתי סדיר מרקם בלתי אחיד ורושם להסתיידויות עדינות. בית שחי- באזור מעבר של שד לבית שחי הודגמו בלוטות לימפה עגולות היפואקוגניות ועם מרקם שומני מחוק. לסיכום - brads משמאל עם לימפאדנופתיהאקסלורית משנית מומלץ להמשך בירור עי ביופסיית trucut תלת סונר. תודה מראש!!

04/05/2015 | 14:51 | מאת: פרופ' משה שבתאי

יש כמובן לחכות לתוצאות הביופסיה שעליו לעשות. אין כאן מקום לניחושים.

מנהל פורום סרטן השד