דקסמטזון ופמרה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

28/03/2015 | 16:49 | מאת: דליה

לאחרונה קיבלתי שלוש הקרנות לטיפול בגרורה בראש משד ולכן קיבלתי דקסמטזון להשלמת הטיפול ומעכשיו אני כבר יורדת בכמויות, יחד עם זה אני לוקחת פמרה לשימור המערכת. האם תופעות הלואי שאני מרגישה הם מהסטרואידים או מהפמרה או משניהם ביחד, חולשה בשרירים מעט שינה דופק מהיר מידי פעם סחרחורות

30/03/2015 | 20:03 | מאת: פרופ' גיל בר-סלע

התיאור מתאים יותר לתופעות לוואי של סטרואידים והם ישתפרו מספר ימים לאחר הפסקת התרופה

02/04/2015 | 08:14 | מאת: דליה

תודה על התשובה המהירה . אם אחרי שלוש הקרנות נקודתיות לגולגולת דקסמטזון ופמרה יש לי קצת נשירת שיער ועלי לדאוג שיהיה המשך לכך

מנהל פורום סרטן השד