בלוטות ב/שד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

28/03/2015 | 11:02 | מאת: אורית

אני הולכת עם ציסטות כואבות בשד כבר חצי שנה, אני עם סיפור משפחתי עצוב, אני בת 70, והשבתצ הזאת כואב לי יותר מתמיד יש בלוטות ואני צריכה רופא דחוף. מי יכול לעזור לי 0522446816 אני לבד תודה

29/03/2015 | 21:48 | מאת: אנה גולדברט

אורית היקרה שלום, עליך לפנות לכירורג שד בקופת החולים בה את מבוטחת ולטפל בכאבים מהם את סובלת? איזה סוג של עזרה את זקוקה? בברכה, אנה

29/03/2015 | 23:34 | מאת: אורית

לפני חצי שנה עשו לפי ממוגרפיה ואולטרה סאונד וקבעו במכבי אסותר השלום שאין לי משהו לא טוב, בגודל סנטימטר. הלכתי לשני רופאים והם קבעו שלא צריך ניתוח. עכשיו שוב חזרו הכאבים, וזה מפחיד, מחרתיים אני הולכת שוב לממוגרפיה ואולטרה סאונד, אין לי רופא כירורג שד שאני מכירה וסומכת, נראה מה תגיד הממוגרפיה, ונחפש שוב רופא, מי שיכול לדבר איתי, כי אני במצוקה נפשית לא רק בגלל החזה, אודה לו מאד. הטלפון שלי פתוח לכל האנשים הטובים, קשה להיות לבד וחולה. אני אחרי תאונה קשה בעין וכל מיני בעיות אחרות וקוראת להתקשר אלי 0522446826. יש לי המון מחלות ואני צריכה רופא פנימי טוב אחד שיוציא אותי מן החושך הזה אל האור. תודה לך אנה ולכל מי שקורא

מנהל פורום סרטן השד