הסרת שחלות וכריתת שד בניתוח אחד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

25/03/2015 | 13:14 | מאת: חגית

אני מעוניינת לכרות גם שדיים וגם שחלות כמניעה, מה ההמלצות לגבי איחוד הניתוחים לאחד, איך מבחינת ההתאוששות מהניתוחים? איך אפשר להשוות בין בית-חולים ציבורי לפרטי, לברר עלויות. כיוון שאני נשאית של הגןbrca 2 ואחותי חלתה בסרטן השד, לי גם היתה מלנומה, סביר להניח שאקבל את הניתוחים ללא עלות בביח ציבורי. השאלה אם ההבדלים משמעותיים בין הציבורי לפרטי.

26/03/2015 | 13:49 | מאת: אנה גולדברט

חגית היקרה שלום, שאלתך מכילה הן אספקטים רפואיים מקצועיים והן נושאים שקשורים לבחירת בית חולים או רופא. צוות היועצים ישמח לענות לך בנושא מקצועי ואני מקווה שנשות הפורום יוכלי להשיב לגבי הנושאים האחרים. בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד