משך ההמתנה לניתוח

דיון מתוך פורום  סרטן השד

13/01/2015 | 17:20 | מאת: רפואה שלמה

שלום רב ותודה מראש, התגלה סרטן שד בשבוע 35 להריון לפני כחודש, לידה בניתוח קיסרי לפני 3 שבועות (הומלץ ללדת בהקדם) הסרטן מסוג אלים, סי טי ואם אר איי נקיים. מה זמן ההמתנה המומלץ עד לניתוח ? עד כמה חשיבות מהירות הטיפול קריטית ? בהרבה מקומות יש פרסומים לניתוח פרטי על מנת לזרז את הטיפול ... תודה רבה הומלץ על ניתוח ואחכ על טיפולי כימו + טיפול ביולוגי

14/01/2015 | 20:55 | מאת: אנה גולדברט

שלום לך, על מנת שנוכל להשיב על השאלה עלייך לציין מידע רפואי רלוונטי. גודל, HER2, בלוטות מעורבות וכו'. לאחר שתצייני את כל המידע, רופא בפורום ישיב על השאלה. רפואה שלמה, אנה

מנהל פורום סרטן השד