הרצפטין+פרג'טה+אריבולין / טקסול. דחוף דחוף גם מבנו

דיון מתוך פורום  סרטן השד

13/01/2015 | 12:38 | מאת: גילי

שלום דר' ותודה שחזרת אלי הגרורות בריאות גדלו אני חודשיים ללא טיפול, ואני צריכה לתת תשובה להמשך טיפול. הרופא רוצה לתת לי טקסול ולפי מה שאני קוראת הוא מאוד מאוד חזק ומשפיע על העצמות בגוף. שלא לדבר על התקרחות ועזיבת העבודה. האם הטיפול יעזור להקטין האת הגידולים בריאות? אשמח לקבל חוות דעת גם מבנות שעברו את הטיפול הזה. לעומת זו הומלץ לי לקבל את הטיפול הרצפטין+פרג'טה+טקסול. האם הטיפול עם אריבולין יכול להחליף את הטקסול? (כמו שכתבת לי הוא יותר עדין" מהטקסול) ומה אחוזי ההצלחה לטיפול בטקסול? למה כוונתך טיפול אחר? וטיפול תומך? מה אפשר? פשוט מיואשת.

14/01/2015 | 21:24 | מאת: פרופ' גיל בר-סלע

גילי שלום הטיפול שהוצע לך הוא אפשרות טיפול טובה וקיים סיכוי גבוה שיעזור. השילוב של הרספטין ופרגטה עם כימותרפיה נבדק עם תרופות ממשפחת הטקסנים ולכן זהו השילוב המומלץ. מעבר לכך הטקסול היא תרופה יעילה מאד בסרטן השד. תופעות הלוואי יחסית מעטות. כידוע השיער אכן נושר, אך צומח מחדש לאחר הפסקת התרופה.

מנהל פורום סרטן השד