Peau d'orange עור תפוז

דיון מתוך פורום  סרטן השד

11/01/2015 | 09:27 | מאת: איילת

שלום חודשיים אחרי ניתוח למפקטומי וכרגע בהקרנות עדיין יש לי עור תפוז האם תקין? מעיד על משהו? בניתוח הוצא גוש מהשד ובלוטות לימפה שהיו נגועות( הגוש בשד לא היה נגוע) תודה

13/01/2015 | 07:16 | מאת: פרופ' גיל בר-סלע

איילת שלום אני מניח שמדובר בבצקת של השד לאחר ניתוח עם שינוי צבע, במיוחד בזמן טיפול קרינתי. תאור השד בצבע עור תפוז- מתייחס למצב מחלה ספציפי שלפי התיאור שלך לא נראה לי קשור. מה יכול להיות פשוט יותר מלהיכנס לרופא יחידת הקרינה לבדיקה?- ממליץ לעשות זאת

מנהל פורום סרטן השד