אופן הטיפול

דיון מתוך פורום  סרטן השד

07/01/2015 | 15:50 | מאת: אילנה

מה אופן הטיפול אם לאחר בדיקות לא נמצאו קולטנים הורמונליםER אסטרוגן,PR פרוגסטרון ולא קולטנים ביולוגים HER-2 להרצפטין? תודה

08/01/2015 | 13:10 | מאת: אנה גולדברט

אילנה היקרה שלום, על מנת להשיב על השאלה חשוב לקחת מידע רפואי רחב מאוד. ממצאי הבדיקות שתיארת אינן מספיקות. אנא צייני את כל המידע הרפואי שברשותך, גילך, רקע משפחתי וכו. באופן כללי יועצי הפורום אינם מבנים תוכנית טיפולית באינטרנט אבל כן ניתן להתיחס לשאלה בה יש את כל המידע הנדרש. בברכה, אנה

08/01/2015 | 13:52 | מאת: אילנה

היי אני בת 37, עם סיפור משפחתי, אמא שחלתה בגיל 60 ודודה שחלתה בסביבות 45, אמי נבדקה ואינה נושאת את הגן. הרופא המליץ לבצע בדיקה של מצרף גנטי, מתי מומלץ לבצעה? האם להמתין, ואז זה יעכב את הניתוח? בביופסיה התקבלו 5 גלילי רקמה, בפתולוגיה: idc, grade 3 אבחנה-RT.breat-Infiltrating ductal carcinoma,grade 3,with desmoplastic stromal reaction. לא נמצאו קולטנים לא ER ולא HER2, הכירורג אמר שלדעתו ייתכן ואצטרך כימו אבל הוא לא קובע. היום ביצעתי MRI אני צריכה לקבל החלטה לגבי מי ינתח אותי, עד כה חיפשתי כירורג, יכול להיות שעדיף שאונקולוג יבצע את הניתוח? אודה להכוונתכם תודה

08/01/2015 | 13:52 | מאת: אילנה

היי אני בת 37, עם סיפור משפחתי, אמא שחלתה בגיל 60 ודודה שחלתה בסביבות 45, אמי נבדקה ואינה נושאת את הגן. הרופא המליץ לבצע בדיקה של מצרף גנטי, מתי מומלץ לבצעה? האם להמתין, ואז זה יעכב את הניתוח? בביופסיה התקבלו 5 גלילי רקמה, בפתולוגיה: idc, grade 3 אבחנה-RT.breat-Infiltrating ductal carcinoma,grade 3,with desmoplastic stromal reaction. לא נמצאו קולטנים לא ER ולא HER2, הכירורג אמר שלדעתו ייתכן ואצטרך כימו אבל הוא לא קובע. היום ביצעתי MRI אני צריכה לקבל החלטה לגבי מי ינתח אותי, עד כה חיפשתי כירורג, יכול להיות שעדיף שאונקולוג יבצע את הניתוח? אודה להכוונתכם תודה

מנהל פורום סרטן השד