דימום לאחר הפסקת מחזור

דיון מתוך פורום  סרטן השד

27/11/2014 | 19:00 | מאת: ענת

שלום רב לפני שלוש שנים התגלה אצלי סרטן השד עברתי ניתוח וטיפולי הקרנות. מאז לוקחת טמוקסיפן ונכון להיום מקבלת אנסטראזול , שלוש שנים לא מקבלת מחזור חודשי וסובלת הגלי חום קשים. ביום שני השבוע לפתע החל דימום וזאת לאחר שלאחרונה אני עייפה מאוד ורוצה לישון כל הזמן. הדימום נמשך עד היום האם זוהי תופעה רגילה? האם יכול להיות שיש משהו ברחם?

01/12/2014 | 20:52 | מאת: פרופ' אילן כהן

לא צריך להיות דמום. יש לבצע בדיקת הורמונים, בדיקת פאפ ובדיקת אולטרהסאונד ולשקול לבצע דגימת רירית הרחם לפי עובי הרירית ברחם.

מנהל פורום סרטן השד