אבחון עם שתלים

דיון מתוך פורום  סרטן השד

30/11/2014 | 22:27 | מאת: רינה

שלום אני בת 44 , בריאה,עם שתלי סיליקון כ 10 שנים. מבקשת לדעת איזה בדיקה הכי נכון לי לבצע? ממוגרפיה? אולטרא סאונד 3D ? האם אני צריכה להגיע קודם לכירורג שד או לגשת ישירות לביצוע האבחונים. קצת מבולבלת עקב ריבוי מידע ודעות שונות אודה לקצת סדר בנושא.

01/12/2014 | 11:45 | מאת: אנה גולדברט

רינה היקרה שלום, שאלה זו נשאלה פעמים רבות בפורום. תשובת היועצים תמיד היא לפנות לכירורג שד ולהתאים את הבדיקות הנדרשות לפי הפרופיל שלך. חשוב שתנהלי שגרת בדיקות, השתלים לא מפריעים לבדיקות מעקב. בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד