כאבים בשדיים ובבית השחי- דחוף.

דיון מתוך פורום  סרטן השד

23/11/2014 | 12:44 | מאת: אנונימית

שלום רב, אני בחורה בת 23, חולה בדלקת מפרקים פסוריאטית מזה 3 שנים, מטופלת בתרופות ביולוגיות, סטרואידים לסירוגין ובתרופות נוגדות דלקת לא סטרואידיות. ביממה האחרונה, הופיעו לי כאבים חזקים בשני השדיים, כאב לא מפושט שבעיקרו הוא מסביב לפטמה. בנוסף, כאבים חזקים בבית השחי (יותר בצד שמאל) עד כדי כך שהיה לי קשה למרוח דיאודורנט. מה גם שגיליתי מעין גוש קטן באותו בית שחי שמאל אדמומי וכואב (כאב מבפנים). הכאבים מנעו ממני מלישון בלילה. האם זה עלול להתאים לסרטן השד? ולמי עלי לפנות?

23/11/2014 | 17:40 | מאת: אנה גולדברט

שלום לך, כאבים בשד יכולים להיות קשורים לסיבות שונות שאין להם קשר לסרטן השד. אולם ללא בדיקה קלינית לא ניתן לדעת במה מדובר. עליך לקבוע תור לרופא, כירורג שד. לעבוד בדיקה ולהסיר דאגה. כמו כן, עדכני את הרופא המטפל בך. בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד