בדיקת ממוגרפיה ואולטראסאונד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

21/11/2014 | 12:56 | מאת: פרחיה

שלום רב אימי בת 60 מבצעת פעם בשנתיים ממוגרפית שד השנה היא נקראה לבדיקה חוזרת בבדיקה היה כתוב שבשד אחד נראו הסתדייות שנראו גם בבדיקות בשנים הקודמות הרופא כתב שזה נראה צלקת מתכתית מניתוח שעשתה לפני הרבה הרבה שנים אני בלחצ האם יש סיבה לדאגה? כי היא חשבה שתקבל תשובות במקום ובסוף אמרו לה שצריך לחכות שהרופא ינתח את האולטראסאונד והממוגרפיה

23/11/2014 | 17:46 | מאת: אנה גולדברט

פרחיה היקרה שלום, אשמח להפנות את השאלה לרופא. שלחי בבקשה את ממצאי הבדיקה. בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד