גודל שד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

14/11/2014 | 20:12 | מאת: יאנה

שלום, אני בת 35 ללא היסטוריה, לא לוקחת גלולות. ילדתי לפני 8 שנים. אני במעקב שיגרתי אצל כירורג שד ומקפידה על אולטרסאונד כי יש לי ציסטות קטנות בשדיים. מאז שאני זוכרת את עצמי שד שמאל שלי מעט גדול יותר משד ימין. זה לא ממש נראה לעין כלפי חוץ, אבל אני מודעת לזה. אולטרסאונד אחרון נעשה לפני חודש והיה תקין. לאחרונה עליתי מעט במשקל (אני רזה יחסית וחזה קטן יחסית), כ - 2-3 ק"ג והיום כשהסתכלתי במראה נראה כי שד שמאל גדל עוד טיפה, יותר ממה שהיה יחסית לימין. האם זו סיבה לדאגה? למרות אולטרסאונד תקין מלפני חודש... תודה רבה, יאנה

16/11/2014 | 18:06 | מאת: אנה גולדברט

יאנה היקרה שלום, כפי שציינת חוסר סימטריה בשד מוכרת לך ובמהלך השנים לא היתה סיבה לדאגה. אולם ללא בדיקה אף רופא בפורום לא יוכל לענות על שאלתך. אם את עדין חוששת, אני מציעה לך לפנות לכירורג שד ולהסיר דאגה מליבך. בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד