גוש בשד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

05/11/2014 | 13:52 | מאת: אירנה

שלום,סבתא שלי בת 70 וגילו לה גוש בשד לאחר שהיו לה הפרשות שקופות וחומות(דם) רציתי לדעת. האם אפשר למנוע את הניתוח ולבדוק האם זה סרטני בצורה אחרת מניתוחח דבר נוסף האם את הניתוח עושים בהרדמה כללית או מקומית והאם הרדמה כללית מחניסים את הצינור הנשמה? אני ממש חוששת להחלמה שלה..

05/11/2014 | 22:01 | מאת: אנה גולדברט

אירנה היקרה שלום, עליך לתת יותר אינפורמציה על מנת לקבל מענה לשאלתך. מהו הגוש שאובחן, אילו בדיקות עברה סבתא שלך. מה האבחנה? שלחי את האינפרומציה ואעביר אותה לאחד היועצים. בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד