בירור

דיון מתוך פורום  סרטן השד

03/11/2014 | 15:01 | מאת: עדי

שלום, אני בת 24,בריאה בדרכ. מעוניינת לברר,אם אני מרגישה דקירות בפיטמה ותחושת כבדות בחזה, יש צורך לבדוק אצל רופא נשים? יש לציין שנסיתי מכשירים חדשים במכון כושר שעובדים על אזור החזה והידיים, יכול להיות שכל הסימפטומים הנל הם בסהכ שריר תפוס? בברכה, עדי.

03/11/2014 | 21:37 | מאת: אנה גולדברט

עדי היקרה שלום, בהחלט יכול להיות שמדובר בשריר תפוס או כאבים הורמונליים. אולם ללא בדיקה לא ניתן לדעת במה מדובר ולכן אני מציעה לך לפנות לבדיקה שגרתית אצל כירורג שד. בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד