כאבים

דיון מתוך פורום  סרטן השד

01/11/2014 | 14:28 | מאת: גימלאית

אני בת 66. בגיל 29 עברתי ביופסיה, בשל גוש בשד השמאלי. התוצאה היתה תקינה. מאז אני במעקב אצל כירורג שד. בבדיקה משנת 2013 נראו קשריות זעירות בשד הימני - "בזנב השד. בלוטות לימפה קרוב לודאי". בבדיקה האחרונה, שנעשתה ביוני 2014, הכל היה תקין. אני מוזמנת שוב לכירורג ביוני 2015. עתה אני חשה כאבים בשד שמאל. אין שינויים חיצוניים. האם להקדים את התור לרופא?

02/11/2014 | 23:04 | מאת: אנה גולדברט

שלום לך, ללא בדיקה הרופאים לא יוכלו להשיב על השאלה ולכן אני מציעה לך לגשת לכירורג שד ולעבור בדיקה שגרתית. רק לסבר את האוזן, כאבים בשד יכולים להיות קשורים לסיבות שונות שכלל אינם קשורים לסרטן השד. בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד