חזרה לעבודה לאחר הקרנות וטיפול הורמונלי

דיון מתוך פורום  סרטן השד

23/10/2014 | 11:11 | מאת: אריאלה

ב-4/14 התגלה גוש ממאיר + 2 בלוטות לימפה עברתי לפטקטומי, הומלץ על כימו + הקרנות, לאחר מלחמת התשה כששילמתי מכספי עבור אונקוטייפ, הוחלט על הקרנות + טמוקסיפן , את ההקרנות עברתי באסותא רמתהחייל, כשאני גרה בקריות. עד הניתוח עבדתי במוקד שירות לקוחות, ב-1/11 מסתיים אובדן כושר שניתן לי ע"י ביטוח לאומי, ועדיין איני במיטבי, יש לי תופעות לוואי קשות מהכדור , כאבי ראש עייפות עצבנות, פריחה בגוף, איני יכולה לעבוד כך, מה עלי לעשות?

26/10/2014 | 17:31 | מאת: ד"ר מירב בן-דוד

אריאלה יקרה, אני מציעה שתדברי עם האונקולוגית שלך. אכן יש תופעות לוואי מהתרופות ובכלל יש השפעות גופניות ונפשיות של האבחנה והטיפולים. אם את מרגישה שאינך יכולה לעבוד, דברי איתה, וקבעי תור אצל רופא תעסוקתי, ותבקשי לאשר לך חצי משרה או המשך אבדן כושר עבודה. לפעמים, חזרה למסגרת ושגרה מיטיבים ביותר עם מצב הרוח, את מכירה את עצמך טוב מכולם. בהצלחה, מירב בן דוד

מנהל פורום סרטן השד