דחוף - שינוי במהלך טיפול כימו

דיון מתוך פורום  סרטן השד

22/10/2014 | 11:59 | מאת: ש.

שלום, אני בת 23. מטופלת בסרטן השד. סיימתי את ארבעת הטיפולים הראשונים של AC. הייתי אמורה להתחיל טיפול של 12 טקסול אחד לכל שבוע ועכשיו האונקולוגית שינתה את זה ל-4 טיפולים, אחד כל שלושה שבועות במקום. זאת אומרת מינון יותר גבוה בפחות זמן. האם זה הגיוני או יש להתעקש על ה-12? תודה רבה

22/10/2014 | 12:05 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום ש. אפשר לתת את הטקסול במינון יותר נמוך אבל 12 פעמים או במינון יותר גבוה - רק 4 פעמים. אין הבדל מבחינת היעילות. ההבדל הוא במשך הטיפולים ובתופעות הלוואי. בהצלחה

מנהל פורום סרטן השד