התייעצות

דיון מתוך פורום  סרטן השד

21/10/2014 | 13:26 | מאת: אני

שלום רב, אני נמצאת בקנדה במסגרת עבודתי עם בן זוגי והילדים. לאחרונה נתקלתי בפרסומים על אבחון מוקדם, שיש לשים לב גם במקרה של תחושת גירוד על העור. ואכן אני סובלת מכך כבר כמה חודשים בשד שמאל. אך ייחסתי זאת לשינויי מזג האויר ותגובה עורית לכך. כמו כן קראתי על היווצרות מעין גושים/כמו מן נקודות עור וזאת בשני השדיים. גם כן תופעה הקיימת אצלי להערכתי למעלה משנה. שאלתי היא איזה סוג בדיקה אני יכולה לבצע שתגלה האם מדובר במקרה של סרטן שד כלשהו? מה בודקים ולאיזה מומחה עליי לפנות? בתודה רבה!!!

22/10/2014 | 10:39 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום רב כדאי לעשות בדיקת שד אצל כרורג המתמחה בשד או גניקולוג. בהצלחה

מנהל פורום סרטן השד