פמרה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

22/10/2014 | 10:08 | מאת: רינה

סובלת מסרטן שד גרורתי. עברתי טיפולים רבים (הורמונליים וכימותרפיים). לפני כ- 7 שנים ועם הופעת הגרורות הראשונות, נטלתי פמרה במשך שנתיים וחצי והתקדמות המחלה נעצרה. אם לאור פרק הזמן שחלף, ניתן לחזור ולקחת פמרה? האם ניתן לצפות, כי תעזור במניעת התפשטות המחלה? תודה רבה על תשובתך. יום טוב לכולנו.

22/10/2014 | 10:13 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום רינה אין טעם לחזור לפמרה. כדאי להתייעץ עם האונקולוג לגבי אפשרות של שילוב אפיניטור עם ארומזין, לאור התגובה הטובה לפמרה. ארומזין היא תרופה מהמשפחה של פמרה. כמובן המטרה של כל טיפול במחלה גרורתית היא בראש וראשונה עצירת התפשטות הגידול. בהצלחה

22/10/2014 | 10:33 | מאת: רינה

רוב תודות על תשובתך. עד כה קיבלתי כל התרופות ההורמונליות כולל ארומזין יחד עם אפיניטור, תרופות שעזרו לי תקופות פחות או יותר ארוכות. השאלה האם ניתן לחזור לתרופות שכבר קיבלתי ובמיוחד לתרופה שפעלה אחי טוב. תודה רבה.

מנהל פורום סרטן השד