האם נעשו מחקרים אודות התועלת של הטומוקסיפן

דיון מתוך פורום  סרטן השד

21/10/2014 | 19:37 | מאת: רוני

האם תופעות הלוואי לא מזיקות יותר מאשר הכדור מועיל? האם יש מחקרים בנושא? תודה

22/10/2014 | 10:15 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום רוני אני חושבת שלא אגזים אם אומר שטמוקסיפן היא התרופה שיש לגביה הכי הרבה מחקרים באונקולוגיה. עשרות מחקרים במשך עשרות שנים ועם מאות אלפי נשים! ברוב המקרים תופעות הלוואי הן מינימליות בהשוואה לתועלת העצומה. באופן אינדיבידואלי - יש לבדוק כל מקרה לגופו. אם אצל אישה ספציפית תופעות הלוואי הן חמורות במיוחד - יש להתייחס לכך ולעיתים להחליף את הטיפול. בהצלחה

מנהל פורום סרטן השד