חידושים לטיפול בסרטן שד גרורתי

דיון מתוך פורום  סרטן השד

21/10/2014 | 09:04 | מאת: נעה

שלום רב, האם יש תרופות פומיות (כדורים) חדשות שעומדות בפני אישור לטיפול בסרטן שד גרורתי (כיום רק קסלודה, נבלבין). תודה, נעה

22/10/2014 | 10:51 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום נעה אם את שואלת על כימותרפיה יש עוד תרופות כימותרפיות בכדורים שאפשר לתת בסרטן שד, אבל הן מדור ישן ופחות בשימוש. למשל ציקלופוספמיד ומטוטרקסט. אין תרופות כימותרפיות פומיות שעומדות בפני אישור או הכנסה לסל כרגע. בברכה

22/10/2014 | 11:41 | מאת: נעה

ד"ר גיפס תודה על המענה המהיר. האם PALBOCICLIB של פייזר אמורה לקבל אישור FDA בקרוב ומהווה תרופה טובה לסרטן שד גרורתי עם הורמוני חיובי HER שלילי? תודה, נעה.

מנהל פורום סרטן השד