גוש סמוך לפטמה עם הפרשות לבנות וחומות.

דיון מתוך פורום  סרטן השד

20/10/2014 | 18:37 | מאת: fibi

ערב טוב לכם, אני בת 39 ולפני מספר ימים גיליתי גוש בפטמה בעקבות כאבים באזור. פשוט נגעתי וגיליתי גוש חזק כמו אבן. הלכתי למוקד בבני ברק שם יש רק רופאים גברים ומבלי לבדוק רק על סמך שאלות ותשובות שלחו אותי הביתה עם הנחה שזה דלקת ויעבור ואם לא לפנות לכירורג שד, לא חיכיתי ופניתי לכירוג ששלח מייד לממוגרפיה, גלקטוגרפיה וצייטולוגיה, העניין הוא שהתורים הם בלתי אפשריים. עשיתי ממוגרפיה היום במכון מור בני ברק ושילמתי כי לא היה לי טופס 17 ואת האולטרסאונד אעשה ביום ראשון אבל הגלקטוגרפיה והציטולוגיה לא עושים שם ובבלינסון יש תורים לינואר. איך ייתכן שאומרים שגילויי מוקדם מציל חיים ודוחים אותי לשלושה חודשים? מה אפשר לעשות במקרה כזה??? תודה לכם

21/10/2014 | 09:03 | מאת: עו"ד הדס סננס

על מנת שאוכל לקבל יותר פרטים ולהבין אם ניתן לסייע אנא צרי עימי קשר בטלפון מספר: 03-6021717. עו"ד הדס צמח סננס

21/10/2014 | 16:58 | מאת: fibi

מנהל פורום סרטן השד