הריון אחרי סרטן שד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

21/10/2014 | 08:42 | מאת: שרונה

אשמח לדעתכם אני 5 שנים אחרי סרטן שד גידול מקומי בלוטות נקיות אך הורמונלי מובהק . מה אומרת הרפואה על הריון עם עבר של גידול רגיש להורמונים . תודה

21/10/2014 | 14:54 | מאת: פרופסור אילן כהן

לפי מחקרים שבוצעו בשוודיה ובאוסטרליה אין כל בעייה להרות לנשים עם סרטן שד לא מפושט אפילו כשנה לאחר גילוי המחלה. אצל חולות סרטן שד שהרו היה שיעור מופחת של חזרת המחלה בהשוואה לחולות סרטן שד שלא הרו.

22/10/2014 | 06:35 | מאת: שרונה

האם המחקר התייחס לגידול עם רגישות להורמונים ? האם גידול מסוג זה מתנהג אחרת ? תודה רבה

מנהל פורום סרטן השד