ניתוח לשחזור שד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

18/09/2014 | 14:03 | מאת: דנה

שלום בנות, אני פונה למי שעברה ניתוח לשחזור שד. הומלץ לי שחזור שד מרקמות שומן הבטן. מבקשת המלצות בעד/נגד. המלצה על פלסטיקי/בית חולים. תודה מראש

20/09/2014 | 08:35 | מאת: orit

שלום דנה, כידוע לי שחזור משומן עצמי דורש ניתוח מורכב יותר. מתעוררת שאלות רבות עליהן תוכלי לקבל תשובות מרופאים ומקריאה באתרים שונים. לגבי רופא, נותחתי ע"י דר' מיכאל איצקסון בביה"ח הדסה עין כרם בירושלים, ידוע לי שהוא מנתח גם בת"א. הוא פלסטיקאי בכיר בהדסה, רופא בעל ידע עצום, יכולות מדהימות, קשוב ורגיש למטופלת. אני חושבת שממש הציל את חיי וכוונתי לחיי היומיום, נפשית, פיזית ואסטתית. אספי מידע רב ככל הניתן,תשקלי היטב, כדי שתגיעי להחלטה הנכונה עבורך. אם יש לך שאלות נוספות, שלחי לי מייל לכתובת [email protected] רפואה שלמה,

22/09/2014 | 09:44 | מאת: דנה

האם עברת את הניתוח הזה?

22/09/2014 | 14:49 | מאת: מאשה

היי אני עברתי כריתה שיחזור סיליקון אם את רוצה לדבר ולשאול שאלות אשמח לעזור במה שאני יודעת ומבינה מאשה 0529770305

מנהל פורום סרטן השד